پوتین: روابط روسیه با آمریکا روز به روز بدتر و بدتر می‌شود-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

پوتین: روابط روسیه با آمریکا روز به روز بدتر و بدتر می‌شود

رئیس جمهوری روسیه تأکید کرد: مسکو نسبت به بحران‌های خاورمیانه و همچنین وضعیت پیرامون توافق اتمی ایران، کره شمالی و بحران افغانستان نگران است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۰ - ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 13
کد خبر: ۱۳۵۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، لادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه امروز (پنج‌شنبه) در مصاحبه‌ای با شبکه MIR گفت: بدون شک ما نسبت به مشکلات خاورمیانه نگران هستیم اما این بدان معنا نیست که نگرانی ما نسبت به برنامه اتمی ایران و کره شمالی کمتر است. ما به طور ویژه‌ای رویدادها در افغانستان را نیز دنبال می‌کنیم.

 

رئیس جمهوری روسیه تأکید کرد که کشورش از همکاری مثمرثمر و بسیار فعالی با بسیاری از کشورهای جهان از جمله آمریکا برخوردار است.

وی در بخش دیگری از مصاحبه خود تأکید کرد که آمریکا و چین روابط دوجانبه خاصی در مسائل تجاری و مالی دارند و به همین خاطر روسیه دلیلی برای مداخله در مذاکرات آن‌ها نمی‌بیند.

 

پوتین گفت: آمریکا و چین هر دو اقتصادهای بزرگ جهان هستند و با روابط تجاری و مالی بسیار قوی با یکدیگر ارتباط دارند.

وی در این مصاحبه افزود: روابط خاص متعددی میان آمریکا و چین وجود دارد. بدون شک ما هیچ دلیلی برای مداخله در روند مذاکرات آن‌ها حتی به لحاظ حس مشترک نمی‌بینیم.

 

با این حال پوتین اذعان کرد که روسیه از روابط بسیار خوب و عالی بی‌سابقه‌ای با چین برخوردار است در حالی که روابطش با آمریکا رو به وخامت است.

وی افزود: در چنین شرایطی همدردی ما بدون شک با شریک استراتژیک‌مان است.

 

پوتین در ادامه این مصاحبه گفت: روابط ما روز به روز بدتر و بدتر می‌شود. دولت کنونی واشنگتن در سال‌های اخیر تحریم‌های متعددی را علیه روسیه اعمال کرده است. من امیدوارم علی‌رغم روند کنونی، روابط‌ میان مسکو و واشنگتن بهبود یابد. ما حقیقتا امیدواریم که در نهایت حس مشترک ایجاد شود.

 

وی افزود: با تمام شرکایمان از جمله شرکای آمریکایی‌مان می‌توانیم در چهارچوب نشست گروه ۲۰ به تصمیماتی برسیم که سازنده باشند و شرایط باثبات لازم را برای همکاری اقتصادی به وجود آورند.

 

در بخش دیگری از مصاحبه خود پوتین تأکید کرد: مسکو دلایل بسیاری دارد که باور کند قاسم جومارت توکایف رئیس جمهوری تازه منتخب قزاقستان به توسعه روابط کشورش با روسیه ادامه خواهد داد.

 

وی افزود: توکایف در مسکو تحصیل کرده است. او به خوبی روسیه را می‌شناسد. من دلایل بسیاری دارم که باور کنم این شخص بدون شک به این روند که نور سلطان نظربایف نخستین رئیس جمهوری قزاقستان بنا نهاده برای دوستی هر چه بیشتر با روسیه و تقویت روابط متحد ما از جهات مختلف از جمله در زمینه صنعت، کشاورزی و حوزه‌های فناوری پیشرفته همچون صنعت فضایی ادامه خواهد داد.

 

پوتین خاطرنشان کرد که روسیه و قزاقستان پروژه‌های بزرگ متعددی دارند.

وی افزود: ما امیدواریم که هر چیزی که برنامه‌ریزی کرده‌ایم به واقعیت تبدیل شود. من هیچ دلیلی ندارم که فکر کنم ممکن است شکست بخوریم.

 

رئیس جمهوری روسیه گفت: فرصت‌ها برای همکاری میان مسکو و آستانه در چارچوب‌های دوجانبه و چند جانبه همزمان با تقویت روابط این دو کشور افزایش می‌یابند.

 

پوتین تأکید کرد: پروژه‌های بسیار بزرگ متعددی وجود دارند و من مطمئن هستم که این پروژه‌ها اجرایی خواهند شد.

رئیس جمهوری روسیه اظهار کرد، روسیه از ایگور دودون رئیس‌جمهوری کنونی مولداوی و شرکای ائتلافی او حمایت می‌کند تا از اولیگارشی که قدرت را غصب کرده، رهایی یابد.

 

پوتین اظهار کرد: نمی‌دانم کسانی را که قدرت را غصب کرده‌اند به طور مودبانه چه بنامم، قدرت در مولداوی همانند وضعیت اوکراین شده و ساختارهای اولیگارشی بر موسسات دولتی به خصوص سازمان‌های امنیتی و پارلمان و موسسات دیگر سایه افکنده‌اند.

 

ولادیمیر پوتین اعلام کرد: من امیدوارم که رهبری جدید اوکراین با اعتمادی که توسط اوکراینی‌ها به دست آورده است، احساس آزدی کند و با انرژی زیاد برای حفظ و گسترش روابط با روسیه گام برداشته و مشکلات داخلی را حل کند.

 

وی ادامه داد: من امیدوارم که رهبری جدید اوکراین در پشت داستان‌های روسیه هراسی پنهان نشود.

پیشتر رئیس‌جمهوری روسیه در اظهاراتی از توانایی رئیس‌جمهوری جدید اوکراین در حوزه تخصصی‌ سابقش که همانا بازیگری بود، تعریف کرد اما سپس گفت: تفاوت آشکاری میان ایفای نقش ریاست جمهوری در تلویزیون و ریاست جمهوری حقیقی وجود دارد!

 

پوتین گفت، مشکلی برای دیدار با رئیس‌جمهوری اوکراین که سابقا کمدین بوده است، ندارد اما طرف اوکراینی هنوز اقدامی نکرده است.

ارسال نظر